Wie zijn wij?

In 1989 opende Karel Jacobs -‘Zakenkantoor JACOBS’ - in Rijkevorsel. Sinds 1995 werkt zijn dochter Christel mee aan de uitbouw van het familiebedrijf. De groei zorgde ervoor dat ook zus An zich ging verdiepen in de materie en de smaak te pakken kreeg. Het enthousiasme van Karel en de dochters zorgde ervoor dat hun bedrijf bleef groeien en ondertussen een gevestigde waarde is in de Kempen. In 2009 werd een bijkomend DVV kantoor geopend in Westmalle. Ondertussen is Zakenkantoor JACOBS TEAM uitgegroeid tot een ervaren team van 5 personen met specialisatie in : VERZEKERINGEN - KREDIETEN EN BELEGGEN. Hun klanten zijn voornamelijk particulieren en KMO’s. Ze bouwen dagelijks verder aan de lange termijnrelatie. Ze willen met hun ervaring en specialisatie het verschil maken elke dag opnieuw.


JACOBS TEAM … waar U belangrijk bent!

Wij lopen voor u!

Onze missie!

U komt bij ons op de eerste plaats. U staat centraal. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Bij schaderegeling volgen we de zaken kort op en geven de nodige voorzetten om de doorlooptijd van het dossier te optimaliseren. Bij expertise gaan we mee ter plaatse om u bij te staan en te verdedigen.
Kortom we geven het beste van onszelf, elke dag opnieuw.

We bieden ook een GSM permanentie voor dringende schadegevallen want we willen er voor u zijn als u ons nodig heeft. Wij streven ernaar pro-actief te werken en u een luisterend oor aan te bieden. Op die manier weten wij wat uw noden zijn. Wij merken dat het persoonlijk contact en onze kwaliteitsproducten zeer geapprecieerd worden. Wij scoren dan ook hoog in de tevredenheidsenquete die door een extern bedrijf werd uitgevoerd.

Uiterste tevredenheid, gisteren, vandaag en morgen… daar blijven we voor gaan.