Wie zijn wij?

Waarom kiezen voor Jacobs Team voor uw verzekeringen, kredieten en beleggingen? Snelle en efficiënte service. Duidelijk aanspreekpunt zowel lokaal als digitaal myDVV login. Transparante prijs kwaliteitsverhouding. Pro actieve opvolging. Ervaring /specialisatie. Uniek verzekeringspakket met tal van voordelen. Face to face bijstand ook bij schade. Hulp bij het invullen van uw personenbelasting TOW. Begeleiding bij belangrijke momenten van uw leven. Wij weten graag wat u wenst.
JACOBS TEAM … waar U belangrijk bent!

Wij lopen voor u!

Onze missie!

U komt bij ons op de eerste plaats. U staat centraal. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Bij schaderegeling volgen we de zaken kort op en geven de nodige voorzetten om de doorlooptijd van het dossier te optimaliseren. Bij expertise gaan we mee ter plaatse om u bij te staan en te verdedigen.
Kortom we geven het beste van onszelf, elke dag opnieuw.

We bieden ook een GSM permanentie voor dringende schadegevallen want we willen er voor u zijn als u ons nodig heeft. Wij streven ernaar pro-actief te werken en u een luisterend oor aan te bieden. Op die manier weten wij wat uw noden zijn. Wij merken dat het persoonlijk contact en onze kwaliteitsproducten zeer geapprecieerd worden. Wij scoren dan ook hoog in de tevredenheidsenquete die door een extern bedrijf werd uitgevoerd.

Uiterste tevredenheid, gisteren, vandaag en morgen… daar blijven we voor gaan.