Wij zijn er voor u

1a
Christel Jacobs

Zaakvoerder

zelfstandigen/KMO’s en schade

Christel is steeds voor u in de weer. Ze is pas tevreden als u dat ook bent. Zelfstandigen (KMO’s) zijn bij haar ook aan het juiste adres. Ze luistert naar u zodat de aangeboden producten afgestemd zijn op uw effectieve noden.
1a
An Jacobs

Zaakvoerder

kredieten /particulieren/KMO’s

An is een bezige bij die niets aan het toeval overlaat. Zij runt Jacobs Team met de nodige sinecure en adviseert u in uw droom naar een (bijkomende) eigendom.
1a
Tony Dalemans

Verzekeringsadviseur

kredieten en beleggingen

Tony ondersteunt u doorheen uw financieel verhaal. Hij maakt samen met u een financieel plan . Hij staat u bij in uw beleggingstoekomst en adviseert u omtrent uw kredieten.
1a
Ils Van der Voort

Verzekeringen

schade

Ils behartigt uw schadegeval alsof het haar zelf overkomen is. Met haar jarenlange ervaring contacteert ze de betrokken partijen en zit hen achter de veren om alles correct en snel doorstroming te geven. Zij woont eventuele expertises bij om tot een oplossing te komen waarin u zich kan vinden.
1a
Sofie Huijskens

Verzekeringen

jongeren/particulieren

Sofie houdt van duidelijke en eerlijke communicatie. Als u vragen en opmerkingen heeft, is zij uw eerste aanspreekpunt. Zij gaat op zoek naar de waardevolste formule voor uw situatie. Daarbij hecht ze enorm belang aan de correctheid van uw dossier. Ze helpt u toegewijd graag verder.

Kortom of het nu voor uw verzekeringsbundel, uw krediet of uw belegging is...
Wij zijn er voor u!

Bij ons bent U absoluut de moeite waard!